Category: Classical

Љубов - Соња* - Во Бело (CDr, Album)

8 thoughts on “ Љубов - Соња* - Во Бело (CDr, Album) ”

  1. Во сабота (9 септември) во 19 часот ќе почне разговор токму на темата СЛОБОДА, СОН, ЉУБОВ, со следниве учесници: Дејан Илиќ, Влада Урошевиќ, Искра .
  2. Во меѓувреме Соња заминува во Скопје, а, подоцна ќе ѝ се придружи и Деан. Д и с к о г р а ф и ј а: КЛО / CDr [самиздат, ] КЛО НА СТОТРОЈКА / дигитален албум [Ако никој не свири, ] ПРОБА.
  3. Нашата прва љубовна врска е “формативна”, бидејќи станува основа за понатамошно дефинирање на љубовта. Таа е еден вид образец со кој ги мериме сите наши подоцнежни врски. Ова се 7 начини на кои нашата прва љубовна.
  4. Во Градскиот парк вечер од 21 часот ќе биде изведен концертот „Љубов и револуција“, втор од проектот „Филхармонија на отворено“ по првиот концерт „Ну погоди“ што беше одржан во .
  5. Св. Амфилохиј, епископ Икониски, земјак, другар и пријател на vawarcedigirelounutmolesata.coinfoј Велики и vawarcedigirelounutmolesata.coinfoиј Богослов, високо образован и голем подвижник, ја опишува следната потресна случка: Имало некој човек, напa.
  6. Скоро и не постои личност која не ги гледала филмовте за младиот vawarcedigirelounutmolesata.coinfoа која ја играла Марија и денес плени со изгледот, но затоа на улица сте можеле да помитете покрај Боба и воопшто да не го vawarcedigirelounutmolesata.coinfo
  7. Во Градскиот парк вечер од 21 часот ќе биде изведен концертот „Љубов и револуција“ – втор од проектот „Филхармонија на отворено“ по првиот концерт „Ну погоди“ што беше одржан во .
  8. Вистинската љубов може да ви го промени животот. Ако сте разочарани и не верувате во вистинска љубов, астрологијата ќе ви открие зошто таа ви е потребна во животот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *